Willingness

Ledarskapsutveckling

Willingness – villighet: En transformerande endagskurs. Dina viljor sätts i fokus.

Vet du vad du vill? Är du alltid överens med dig om vad du vill? Hur hanterar du motstridiga viljor inom dig? Allt klarnar under kursen.

Den goda viljan

  1. "Jag vill inte"! Uppbådandet av kraft hade pågått en tid, och nu sa jag ifrån. "Din vilja sitter i toppen av det där trädet", sa mamma och pekade på tallen. Sex år gammal bestämde jag mig för att aldrig säga så till mina barn, om jag skulle bli mamma. Jag blev mamma. Jag sa aldrig så.
  2. "Men vad vill du egentligen? Vem av oss vill du ha?" Båda killarna stirrar på mig. Jag springer in i badrummet, tar en tuggtablett med antibakteriell substans, som jag vet ska vara i munnen i två minuter för att ha någon verkan, tuggar ivrigt och pekar på halsen, en handling som ska betyda: Tyvärr killar, jag kan inte prata just nu – återkom med frågan vid ett annat tillfälle – eller glöm bort den! Högst ovillig att titta på mina viljor vann jag tid.
  3. "Vill du stödja Greenpeace?"
    "Ja, det vill jag."
    "Hur mycket vill du betala?"
    "Jag vill betala en miljon, men jag kommer bara att betala hundra kronor."
  4. "Om Gud vill och skosnörena håller", sa mormor ofta. "Om Gud vill", kan vara ett aningslöst uttalande, med en provocerande effekt. Det kan vara ett sätt att slippa ta ansvar för sina egna handlingar. Eller ett sätt att förklara händelser.

Du kommer att få jobba praktiskt med avslappningsövningar, dialog och självreflektion. Och skrivövningar från, bl a, transaktionsanalys och psykosyntes.

Infomöte: Ingen tid bestämd ännu.

Willingness
Kursdatum:
 Inget datum bestämt ännu..
Kostnad: 
Plats: Långa gatan 11 C, Djurgården. Begränsat antal deltagare.
Varmt välkommen som du är, kanske med motsägelsefulla viljor. Det blir en underbar dag.

Infoblad
Du kan boka eller intresseanmäla dig här: